Test deg selv: Er du innadvendt?

Er du innadvendt? Test deg selv og finn ut om du tilhører de innadvendte personlighetene … Ta testen her!

Test deg selv: Er du innadvendt?

TEST DITT: ER DU INTROVERT?

Denne testen er basert på Anna Skyggebjergs bok «Introvert», samt boken «Stille» av Susan Cain. Jeg ser ofte detaljer og sammenhenger som andre ikke merker. True – 5 False – 10 Jeg foretrekker en jobb som jeg gleder meg til å delta i oppgaven. True – 5 False – 10 Noen av de verste jeg vet er mottakelser og fester hvor du forventes å gå rundt og småprat True – 5 False – 10 Det skjer ofte at jeg ikke vil ta telefonen og i stedet la telefonsvareren motta en melding True – 5 False – 10 Jeg liker faktisk å være alene noen ganger True – 5 False – 10 Jeg foretrekker å uttrykke meg skriftlig muntlig True – 5 False – 10 Kjøp abonnement på psykologi her> Folk oppfatter meg ofte så stille, reservert og dempet. True – 5 False – 10 Kjøp abonnement på psykologi her> Jeg er overforberedende hvis jeg skal lage en presentasjon eller snakke True – 5 False – 10 Jeg føler at jeg har et rikt indre liv True – 5 False – 10 Tankefull, engstelig, motvillig eller sosial – hvordan går det innadvendt? Hvis jeg har vært i en større sosial sammenkomst, kan jeg bli helt drenert for energi etterpå True – 5 False – 10 Etter en travel dag med mange mennesker rundt meg, har jeg et stort behov for å gå alene True – 5 False – 10 Jeg synes det er stor forskjell mellom venner og bekjente True – 5 False – 10 Jeg liker bare å se ting før jeg kaster dem inn True – 5 False – 10 Spesielt følsom: Kjærlighetens sensitive sider Jeg vil gjerne møte nye mennesker i en naturlig sammenheng. Bare for å gå og presentere meg selv til noen jeg ikke vet jeg ikke liker. True – 5 False – 10 Hvis det har vært mye alarm og uro rundt meg i lang tid, kan jeg brenne hele veien og jobbe, uten å være virkelig True – 5 False – 10 Jeg liker å tenke før jeg snakker True – 5 False – 10 Fra 80-120 – Du har de mest innadvendte funksjonene Du har svart «True» på de fleste spørsmålene, og foreslår at du er en innadvendt personlighet. Dette betyr at du vanligvis vil foretrekke tett sammen med få folk du kjenner godt, i stedet for store fester med mange nye ansikter. Ofte vil du også være en veldig morsom person som liker å tenke før du snakker. Generelt gir introverte personligheter sin energi fra å være alene, mens utadvendte individer får energi til å være sammen med andre mennesker. Det som er viktig er imidlertid at det er absolutt ingenting galt med å være innadvendt. Omtrent 1/3 av oss er, kanskje enda mer. Fra 121-140 – Du har ambisiøse trekk Du er det du kaller ambisiøs. Vi har alle både utadvendte og innadvendte funksjoner i oss, men hvor mange først og fremst trekker i en eller annen retning, er du en mer like blanding. Dette betyr at du sannsynligvis vil gjenkjenne mange av bevegelsene ved å være introvert, men samtidig har du også en utadvendt ørn i deg, som – i hvertfall noen ganger – vil elske å være hos mange mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *