Renée: Tantramassasje – grenseoverskridende og fantastisk

De fleste har ideen om at tantra massasje handler om noe seksuelt, og jeg kommer ikke til å være fri til å bli opprørt noen ganger

Renée: Tantramassasje - grenseoverskridende og fantastisk Noen ganger må du være modig. Jeg tror jeg var den andre dagen da jeg bestilte en tantra massasje. Grunnen til at jeg gjorde det var at tantra massasje nesten er blitt en trend i min sirkel, og jeg følte meg inspirert av all snakk om hvor fantastisk det var. Og ja, tantra massasje var grenseoverskridende – men samtidig var det også helt fantastisk. Meldingene hadde blitt blandet. En fortalte henne at hun hadde ropt som barn mens hun fikk yonimassage (internmassasje av skjeden / yoni). En annen fortalte meg at yonimassage gjorde vondt, mens en tredjedel fortalte henne at hun aldri hadde følt seg så opprørt i livet hennes. Rapporten fra den ene mannen jeg kjenner, som har tantra massasje, høres ut som en utrolig kjærlig og bevegelig opplevelse. Mine forventninger til tantra massasje var derfor like blandet som alle rapportene da jeg pleide å sykle gjennom byen med kurset mot Tantra-tempelet. Da jeg kom, ble jeg møtt av en søt og vennlig gentleman med langt grått hår i hestehale og vist inn i et varmt rom med stearinlys, dempet musikk og en stor madrass som fylte mesteparten av rommet. Her begynte vi å snakke i en halv time, forklare i detalj hva tantra er og hvordan de neste få timene skal finne sted. Det gjorde meg både rolig og trygg.

Jeg ble bedt om å ta et bad og deretter sette meg på magen uten klær på madrassen. Så begynte han å massere meg, uendelig stille og forsiktig, som var fantastisk. De fleste har ideen om at tantra massasje handler om noe seksuelt, og jeg får ikke lov til å være opprørt en gang i mellom. Men etter nesten to timer med tantra massasje måtte jeg finne ut at det hadde absolutt ingenting å gjøre med sex. Tvert imot betød det bare å lene seg tilbake, slapp av og bare godta. Noe, mange kan være vanskelig å vite fordi vi alltid føler at vi skal gi tilbake, øyeblikket vi mottar noe. Opplevelsen som er sterkest for meg, var når han, på slutten av tantra massasje, holdt hendene på hjertet mitt i lang tid uten ord. Jeg vet at det må høres mystisk, men det var som om hjertet mitt åpnet seg og gjennom den milde tantra massasje og berøring hadde jeg kommet i kontakt med noe uendelig dypt og kjærlig inne i meg. Så hvis noen der ute skulle ha blitt inspirert, vil jeg sterkt anbefale å gi deg selv og / eller hans partner en tantra massasje ved julen. Og hvis du har vært redd ved tanken på yonimassage, er det ikke vanskelig å si nei takk når du blir spurt om du vil ha det. Med vennlig hilsen Renée

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *