Reinkarnasjon og Clairvoyance: «Jeg var en slavepike i tidligere liv»

Clairvoyance handler ikke bare om å kunne se frem til tiden. Noen clirvoyants kan også se tilbake. Rett tilbake til tidligere liv, selv.

Reinkarnasjon og Clairvoyance: "Jeg var en slavepike i tidligere liv"

Ditt nåværende liv kan påvirkes av kampene dine fra tidligere liv. Ofte kan vi se på vår barndom og nekte å gjenkjenne feil eller sorg som manifesterer seg i vårt voksne liv. Men noen ganger må du gå litt tilbake for å finne årsaken til hva du plager i dag. Og det kan skje via clairvoyance.

Det forteller klarsyntheten, Tine Voldby Crumlin. Hun har sett på mine tidligere liv, og kanskje funnet et svar på min dumbbirth.

Prøv deg selv: Personlig clairvoyance – Få 1 Page Response Here

Clairvoyance – og tidsreiser

«Jeg ser en liten slavepike. De har fratatt deg friheten og alt du hadde. Du har blitt bestilt for å jobbe for en Mr.. Brown. Og du hater Mr.. Brown, fordi du har sett hvordan han voldtok din mor og søster. Du vil være fri til å tjene andre. «

Jeg har en lydfil i innboksen min, og disse er ordene som møter meg. Clairvoyanten Tine Voldby Crumlin har aldri møtt meg, men vi har snakket med telefonen, og så fikk hun et bilde av meg og et spørsmål som fikk meg til å tenke: Hvorfor kan jeg ikke finne meg i fast arbeid og et fast rammeverk

Mange vil trolig forbli clairvoyance med fremtidige opptredener, men klare kan gå frem og tilbake i tide. I dette tilfellet, lengre enn din egen fødsel, og klarsynet trenger ikke engang et dekke av håret ditt eller øyekontakt. Hele kan ordnes per. post.

«Du drømmer Joanna, du drømmer,» sa folk til deg. Du var et veldig spesielt barn. De andre var veldig realistiske om situasjonen og arbeidet i plantasjen, men du hadde denne fantasiverden som du forsvant i. Du trodde hvordan du skulle være fri fra slaveri. Du hadde drømmen, fortsetter Tines stemme på lydfilen.

Jeg har hatt noe å tenke på. Jeg føler meg ikke som slavepiken fra sørstatene, som Tine forteller om, men jeg føler meg med henne. Det er litt som å få en veldig god historie høy. Men hva om denne jenta egentlig er meg?

Prøv deg selv: Få svar på et personlig spørsmål fra astrologen

Ekko av et tidligere liv

«Det er klart at det kan utløse ditt frihetssøk i dette livet,» sier Tine Voldby Crumlin til meg da jeg hørte hele lydfilen, ringte jeg henne opp.

Sjelen søker stadig å rydde opp og balansere, så hvis du har blitt ranet av vilje og frihet, er det en naturlig reaksjon for å søke å oppnå friheten i dette livet. «

Ja, det gir veldig god mening hvis du tror på den typen – reinkarnasjon. Jeg har det vanskelig å imøtekomme informasjonen fordi, som journalist, er jeg vant til å få ting bekreftet og bare overfører informasjon som jeg er 100% sikker på er sant. Hvordan føler andre det?

«De fleste finner at noen ringer. Det kan være en sterk attraksjon i en bestemt kultur, et land eller en følelse. Du har hatt en periode med fangenskap, og det driver deg i dette livet, sier Tine Voldby Crumlin.

Clairvoyance: Hva skjer med en clairvoyant?

Angels snakker

Når kroppen dør, reiser sjelen til en ny kropp. Det er i det minste budskapet om reinkarnasjon, og en overbevisning som mange østlige religioner omfavner. En ufattelig størrelse, reinkarnasjon. Men selv om jeg er kyniker, er jeg nysgjerrig på hvordan all kunnskap kommer fra.

«Det kommer inn som filmstrimler. Jeg må bare åpne munnen min og så begynner jeg bare å snakke. Noen ganger stopper det, og så føler jeg at jeg er på feil spor og bare må gå litt tilbake. Så det er som om du har en båndopptaker, og det er noen andre som setter en tape på, «sier Tine Voldby Crumlin og fortsetter:

«Jeg ber Archangel om hjelp, dvs.. de høyeste kreftene, for å få så klart og upåvirket bilde som mulig. De jeg ba om hjelp fra til livet ditt var Archangel Raziel og Apollon. «

Få et personlig tarotoroskop for 2017 her

Vi bygger på våre minner

Arkeologer og psykologer graver tidligere, og da har vi minner langt, langt, langt tilbake, og hvor skal vi få dem hvis ikke fordi vi har noen antenner ut, sier Tine Voldby Crumlin.

Hun forteller henne at hun hadde vært indianere i et tidligere liv. I det livet, i hennes dødsleir på slagmarken, hadde hun sett på en nær venn og besluttet at hun ville huske det livet. Nå bruker hun dette livet til å formidle sin kunnskap om tidligere liv.

«Jeg har aldri trodd at i det korte livet vi lever kan vi bli så komplekse som vi er. Hvis du tenker på alle våre følelser og interesser – kan vi ikke bygge det når vi vokser opp i Brøndby ved Helle og Børge. Men hva skjer når vi vokser opp, er at vi bygger på et lager av minner og erfaringer som vår sjel har oppnådd i tidligere liv. «

Liv etter døden

Hvis reinkarnasjon er sannheten, vil døden ikke være slutten på historien din, men bare et enkelt kapittel i en lang roman. Og de fleste som har prøvd å lese en tykk bok, vet også at noen ganger trenger du en pause mellom kapitlene.

Sjelen trenger hvile og trening før den går ned til jorden. Det kan lett være mellom 50 og 100 år mellom hver inkarnasjon. Noen ganger inkarnerer folk raskere hvis de f. eksempel. har forlatt en familie som de savner vilt eller den brennende vil komme ned og lære en ny leksjon og bevise at de kan gjøre det bedre. Mellom inkarnasjonene møter du mennesker fra ens sjelfamilie, du hviler, regenererer, lærer, arbeider m. m. Sjelen får lov til å hvile, bli omhyggelig og helbredet, hvorpå den mottar instruksjon før den går ned på jorden, sier Tine Voldby Crumlin.

Min tidligere «Jeg» – Joanna, ble kvitt slaveri og Tine Voldby Crumlin så henne stå på tog mange år etter i fine klær og godt selskap. Så selv om jeg ikke kan føle en sammenheng med slavepiken fra Sør-Amerika, er jeg glad for at hun fikk sitt ønske oppfylt.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *