Priser: Min kone trenger selvtillit – og være feminin

Den svenske stjernen Fares Fares, som spiller Nikolaj Lie Kaas i filmen av «Fasandræberne», er en privat og målrettet mann som hellere vil sitte hjemme og spille videospill enn å vise de røde løpene. Imidlertid venter han på kjærlighet

Priser: Min kone trenger selvtillit - og være feminin

Han er så stor en stjerne i Sverige at han ikke engang kan huske hvordan det ikke skal være kjent. Han har spilt med noen av de største stjernene i verden – inkludert Denzel Washington og Sam Shepard. Og så er han singel og ser veldig bra ut.

Men selv om Far’s Fares er et kjent ansikt i Sverige, er det ikke han som ser den røde løperen opp til ulike premier. Han slapper vanligvis hjemme hjemme med et videospill. Men han har blitt 41, og han vil gjerne etablere en familie, sier han i et intervju med My Woman Secrets denne uken.

– Selvfølgelig. Jeg har også hatt noen lange relasjoner, men jeg har aldri vært gift. Og akkurat nå er det vanskelig så mye som jeg jobber, men hvis jeg møter den rette kvinnen, vil jeg selvfølgelig prioritere forholdet og få det til å fungere.

Kjærligheten kommer

Han har også tenkt på hva den rette kvinnen liker å inneholde.

– Hun må ha tillit, kunne stå alene. Og da må hun være intelligent og ha humor. Jeg vil også føle seg «liten» med henne – mens hun vil være feminin, sier Far’s Fare.

Han er en ettertraktet mann blant svenske kvinner, han vet også godt.

– Men det er ikke noe jeg tenker på eller antyder noen mening. Kjærlighet kommer når det kommer. Men hvis jeg må tenke 10 år i fremtiden, vil jeg gjerne ha familie og barn. Jeg håper at jeg jobber litt mindre, og jeg har kjøpt et hus ved vannet utenfor Stockholm. Og har bygget et rom hvor jeg kan sitte og se på filmer og spille videospill i fred. Det må være lås på døren, sier han, ler til My Woman Secrets.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *