Møt Jesper Dahl – Word Fetishist og Glowing Feminist

Vi kjenner Jesper Dahl som Joker – rapperen som sang muckluder om sin beste venn og var ikke blek å innrømme at han hadde tatt cola. Han kaller selv seg glødende feminist og inkarnatord fetishist. Vi spurte Jesper om å trekke 5 ord i ordet godt og knytte det til «

Jesper Dahl er trolig bedre kjent som Joker – tidligere frontmann i The Gale Pose og solo rapper med hits som «Møgluder» og «spent opp til smooching i backkatalog.» Men det er mer enn bare smooching og ordrablerier bak den 39 år gamle kunstneren, som nå gir ut boken «Det er bare ord» – en samling av både publiserte og upubliserte tekster – dikt, bloggtekster og med Jesper egne ord «The Joker von Münchhausens fantastisk .. historier høye historier fra den ekstreme siden av livet

i denne ukens Femina du kan lese hele intervjuet med Jesper Dahl forteller om å være ivrige feminister – og for å ha funnet sin muse og kjærlighet

Og her kan du lese hans assosiasjoner på fem utvalgte ord

Møt Jesper Dahl - Word Fetishist og Glowing Feminist hotel -. Ahhh ego, ego, ego Me. , meg, meg. prototypen på en artist er ikke-eksisterende selvtillit og gigantisk ego., og det har jeg våget å hoppe inn i mitt ego og bruke det kommersielt. Men det er også vektlagt i vår kultur med Myspace og Facebook. Det er veldig meg, meg, meg i verden. Dessverre.

Det er et behov, vi også tenke på andre. Men ja, jeg er en stor stor fett egoist. Rap er mye ego. Reptilhjerne-egoisme: Se min kul bil og min deilig dame … Jeg har vokst som en rapper. Det er kanskje ikke ideelt. Å være konstruert slik at personen. Men jeg er en

Møt Jesper Dahl - Word Fetishist og Glowing Feminist hotel – Personlige kriser er viktig å ha som kunstner. Hvis du bor et problemfritt liv, så du ikke kan håndtere problemene i livet – det er det som gjør kunst interessant. Vi er som mennesker fylt med feil og utelatelser. Det er det som gjør oss menneskelige og ikke guder. Menneskeheten kan bare komme i kontakt med i livet ditt hvis du opplever noe. Det er også grunnen til at det kalles up-LIVING ns – det handler om å leve. For å få litt input, ellers blir det ingen utgang

Møt Jesper Dahl - Word Fetishist og Glowing Feminist hotel. – Jeg elsker damer. Jeg elsker kvinner. I det hele tatt, alt feminine. Rappere som Icecube var en del av min «barnas» utdanning, så jeg har pådratt noen rimelig vridd kvinne idealer. Jeg vet ikke om å gi kvakksalver skylden, men jeg har prøvd å lukke så mange kvinner som mulig

Møt Jesper Dahl - Word Fetishist og Glowing Feminist hotel -. Det er en av de beste sangene jeg har skrevet, og det er et godt eksempel på hvordan folk kan bli helt døv og blind for budskapet i sangen eller tekst hvis et ord fungerer som en rød klut for dem. Men «Møgluder» kurs er egentlig en sang som handler om den første delen av en sorgprosessen -. Sinne

Joker har blitt forlatt, og så sier Joker den styggeste ord han kan tenke på. Og man gjør når det gjør vondt

Møt Jesper Dahl - Word Fetishist og Glowing Feminist hotel -. Det er det samme som å bli opprømt. Jeg har søkt mye etter å ha blitt opprømt. Jeg er oppgang avhengig. En suksess, en fet konsert, en vakker jente, solen skinner. Og jeg har laget meg et liv der jeg har mange euforiske opplevelser. Men det er vanskelig å nevne den største … Sex, haha. Det er euforisk. Men så igjen … når du har barn, så er det den største.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *