Mikkel Beha Erichsen: Jeg er bekymret for å være en god mann

Mikkel Beha Erichsen har vært sammen med sin kone i Marian i 27 år. Men selv om de har kjent hverandre i mange år, husker han fortsatt å fortelle henne at hun ser nydelig ut

Mikkel Beha Erichsen: Jeg er bekymret for å være en god mann

Mikkel Beha Erichsen har vært sammen med sin kone Marian i 27 år, og han kaller seg til å være en god mann for hennes en av hennes store utfordringer i livet – sammen med andre utfordringer som å se barna hennes, ta vare på sitt arbeid og bygge sitt koloniale hus. Han sier det til My Woman Secrets.

– Jeg tror jeg er alltid bekymret for å være en god mann. Jeg husker å fortelle henne at jeg synes hun ser fin ut, og at hun er en vakker mor og en nydelig kone. Og å sette pris på alt hun gjør fordi hun gjør mye, og hun er en veldig god kone. Det høres veldig 1830-lignende ut, men hun er. Og jeg tror jeg er god til å sette pris på det og fortelle henne. Jeg tror aldri hun har vært i tvil om at jeg elsker henne.

Present og interessert

Mikkel Beha Erichsen er på skjermen mange morgener en uke på TV2s «Go ‘Morgen Denmark», og at han er populær blant damene, har han også kunnet føle selv om han sier at det ikke er noe han gjør Oppdager veldig mye:

En gang i tiden har jeg innsett at det var kvinner som så på meg og tenkte: Hov, han der med to eller tre søte barn, han kan bygge sitt eget hus og faktisk er han rimelig empatisk, og han er rimelig god til å lytte og rimelig presentere og er interessert i folkene som handler om ham, og han er ikke for tykk … Noen kvinner kan se ut som noe attraktivt og tenke: Pakken jeg liker å ha jeg er 32 år gammel og har ennå ikke barna mine, og det er det som er ganske harmonisk! Men det er også mange 32 år gamle kvinner som har sett Marian og tenkt: Når han er tatt, så … Og så støtter de seg. Men det er ikke noe jeg merker veldig mye …, sier Mikkel Beha Erichsen til My Woman Secrets.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *