Meldingen: My Woman Secrets-leserne har testet Triumph Shapewear

Vi har 6 av våre lesere for å teste den nyeste shapewearen «Sculpting Sensation» fra Triumph. Se hva de synes

Karoline, Silkeborg (B-bolle) Jeg har nå hatt muligheten til å prøve shapewear undertøy og bh for et par dager og er veldig spent! Visuelt er det vakkert, stoffet er behagelig tynt og rosene i stoffet gjør det vakkert å se på. Det er også fint å ha på seg. Det avhenger av skjemaene – hvilket kavaleri du får, men samtidig kan du puste og du faktisk kan bære den i mange timer. Jeg har tidligere prøvd en annen shapewear, men forlot den igjen fordi den var både stygg, stoffet for tykt og ikke å puste inn etter en stund. Mitt nye shapewear kit vil sitte på meg for alltid. Helene, Aarhus (C-bolle) Bh var veldig bra. Det gir en veldig fin og rund tarm (også til min lille barm som ikke er mye igjen etter 3 barn). Klart den beste shapewear-bh jeg har prøvd å date. Og så er det veldig fint og feminint i blondinen. Den høye trussmodellen var den mest behagelige å bære, og jeg tror også at den er den mest funksjonelle når vi snakker shapewear. Jeg måtte gå en størrelse. opp til det jeg vanligvis gjør for å få det «høyt nok i livet». Kanskje du bør vurdere å lage et par av de høye buksene i en shorts modell, så de går litt ned i låret (uten å dekke hele låret som en sykkelbukse). Generelt tror jeg at det er det mest shapewear å dekke opp i magen, men for oss pæreformet, kan det være fint, med noe som knapt går opp og på den annen side dekker litt mer tilbake og lår :-). Og da bør du vurdere å gjøre serien i svart 🙂 Jeg fikk det hjem i hvitt, men hvis det hadde vært svart, ville jeg ha kjøpt et sett mer :-). Bodystocking passet meg ikke i det hele tatt, som jeg synes å være «litt lang i livet». Ellers tror jeg selve bodystocking-konseptet er veldig fint og eksklusivt. På den annen side var bodydressen perfekt for meg. Det ga meg en veldig god støtte nede om kulene og lårene, som er hvor jeg er den største. Det gjør noe veldig bra for ens figur når du har på deg en kjole utover. Det er veldig fint at det er designet for å ha bhen inne, så det er et sett. Totalt tror jeg det er en veldig fin og feminin serie. Christel, Viborg (B-bolle) Jeg har ikke tidligere prøvd shapewear. Har sannsynligvis hatt fordom at det ikke var attraktivt nok til å se på, men det er ikke tilfelle. Mitt valg falt på en Magic wire push-up bh og en bodydress i grått. Umiddelbart fikk jeg det på, jeg følte meg komfortabel og … sexy. Faktisk måtte jeg bare kjøpe maxi-underbuksene selv ved siden av. Jeg synes det føles behagelig å ha på og er elegant, stilig og ung i designen. Den grå fargen som jeg valgte klærne i, var veldig hyggelig. Den sitter ekstremt behagelig på kroppen til tross for dens tetthet. Det vil ikke være ubehagelig etter flere timer. Jeg gikk hjem med følelsen av at shapewear langt fra er kjedelig. Jeg hadde en god følelse av at kroppens «sårpunkter» hadde en «smertelindring». Formen er ikke borte (og de er ikke), men de er fremhevet på en god måte. Men jeg så at kanten av maxi-underbuksene kan risikere å rulle ned. Dette kan muligens. avhjelpe ved hjelp av klebrige kanten (vet ikke navnet på dette ??) som er rundt lårene. Det kan verken ses eller føles og virker super på andre steder. Kristine, København (F-cup) Jeg valgte den korte modellen av trusen, og dessverre rullet det sammen i magen. Det er veldig fint på sidene, og som en truser, det er fint. Men som en shapewear, er det ikke veldig nyttig. Men det er veldig vanskelig å lage en panty i form som er shapewear egnet for små, myke jenter. Stoffet er super fint, men vaskeinstruksjonene er litt kittede. Det er som en bivirkning på apoteket, og jeg må ta en saks for å kutte den av. Bh var behagelig å ha på seg og satt pent hele dagen lang. Ingen kritikk. Shapekjolen var også behagelig å ha på seg hele dagen. Var ikke varm når som helst. Jeg har tidligere hatt shapewear i samme stil, og det var mye tykkere og mye varmere. Jeg vil definitivt bruke alle tingene jeg har, og jeg kunne lett kjøpe noe ekstra for fremtidig bruk.. Henriette, Herning (D-bolle) Jeg valgte en kropp fra Sculpting Sensation og er veldig imponert over produktets komfort og effekt. Jeg valgte produktet fra det faktum at jeg mest bruker jeans og allerede har shapewear shorts fra Triumph. Jeg tror helt klart shapewear fra Sculpting sensasjon strammer opp mer enn underskjørt, jeg tidligere kjøpt fra Triumph. Det har vært mye utvikling både funksjonelt og når det gjelder design. Kroppen er med en bøyle som øker støtten til baren. Min nye kropp gir meg både shapewear og støtte for bysten. Når jeg bruker min shapewear-undertøy, må jeg bruke bh under. Jeg hadde fryktet materialet, men jeg føler meg komfortabel med det, og jeg føler at materialet er pustende. Ellers er jeg vanligvis for bomull, men må si at kvaliteten har imponert meg også. Anne, Roskilde (E-bolle) Jeg tror jeg er en kvinne som liker meg. Ikke for stor og ikke for liten. Men jeg er den heldige innehaveren av et tverrsnitts keiserkors som er nesten 22 år gammel. Jeg har mange utfordringer med arrene mine, det forårsaker hele tiden en støt i bunnen av magen min, som jeg selv synes er irriterende og stygg. Nå har jeg prøvd et shapewear-undertøy, og når jeg får det på, kan jeg egentlig ikke se oksen etter årene mine. Det betyr for meg at jeg nå har mye mer lyst til å gå med kjoler. .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *