Manu Sareen: Jeg har blitt far til en stor F

I september i fjor meldte Manu Sareen ut at han hadde skilt fra sin kone etter 18 års samboerskap. Det var vanskelig å skille seg, men i dag er han glad for at skilsmisse har tvunget ham til å bli en bedre far

Manu Sareen: Jeg har blitt far til en stor F

Etter 18 års samliv annonserte sosial- og likestilling minister Manu Sareen i fjor at han skulle skilles fra kona Anya. Det har vært svært viktig for måten Manu Sareen ser seg som en far. Han sier i et intervju med My Woman Secrets.

Hva betydde du for skilsmissen din at du er blitt skilt?

Alt. Men … på den kule måten tror jeg. Men i en skilsmisse går du gjennom noen faser. Først er du i den forferdelige fasen der alt er galt. Når du går ut for å spise, virker det helt rart, fordi det må være en mor og en far. Måten verden ser på er virkelig stigmatiserende, eller det er noe du gjør det selv – jeg kan ikke finne ut det. Nå har jeg kommet over scenen der jeg bare synes det er så kult fordi jeg aldri har vært så mye til stede som en far. Jeg har blitt en far til en gigantisk F. Og det er ikke fordi jeg synes det var hyggelig å bli skilt, men hold deg til hvor jeg bare er glad for far jeg har blitt nå. Jeg regnet ikke med det. Jeg skal gjøre alt med dem nå. Før kunne jeg bare si, «Du er ikke, ikke sant? fordi jeg bare er opptatt … «. Det er ingen skam å gjøre nå, skilsmisse har pålagt meg å spille, og jeg må definitivt innrømme at jeg nyter den rollen.

Se liste: 50 deilige menn, vi kan!

Jeg balanserer ting

Men det er situasjoner der Manu Sareen ikke bare bestemmer seg over sin egen tid. Andre brukere av det til de fullfører det. Slike som Den dagen da Felix og Alvin (Manus barn) måtte spise middag på Snapstinget med statssekretær, måtte Manu gå som en minister ikke forlate parlamentet, og barna kom ikke inn i det, og de kom hjem fra Christiansborg » «.

– Føler du at jeg følte meg som den verste far på kloden? Men jeg må sette den dårlige samvittigheten fra meg. Fordi jeg gjør så godt jeg kan. Jeg kan ikke gjøre det bedre Jeg gjør det umulig, selv om det kan være problematisk, for jeg kan også si til min tjeneste at de skal ta vare på meg. De har kommet inn i kalenderen min, jeg må gå klokka 16, dagen jeg trenger barna. Nylig ble jeg spurt om jeg ville i Deadline. Vi politikere elsker noe slikt, men jeg måtte si nei fordi det var den første dagen jeg hadde barna mine. Jeg veier ting. Hva jeg kan gjøre, kan jeg ikke. Og slutt. Det handler om tilstedeværelse. Det er slik det er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *