Manu Sareen fikk stress: Alt skjedde bare rundt meg

Sosiale saker og likestilling Manu Sareen sier at vi bør slutte å forventer samfunnet å løse familie stress og isteden slå ned sine egne erfaringer. Han snakker om bitter erfaring

Manu Sareen har forårsaket sinne fordi han har sagt at familiene kanskje må sette sine ambisjoner ned. Homebag, marathon rides, og hvilke opptatt familier som ellers krever at de selv og hverandre, er ikke veien til det perfekte livet, men nærmere veien. Manu Sareen har vært seg selv.

På den tiden da han gikk ned med stress, var han ganske ny til politikken, hatt en heltidsjobb, datteren hans var veldig liten, og han kjempet for å få sitt liv til å henge ut.

– En dag var jeg på jobb og kunne føle en slik følelse. Da sa sjefen min noe, og jeg mistet meg helt. Jeg ropte og skrek: «DET KAN IKKE GODTGJØRES». Jeg er egentlig en veldig morsom person. Det må være mye galskap å få meg der ute. Men mens jeg bare ropte, forlot jeg rommet og slengte døren og GIK. Jeg gikk fra arbeidsplassen min! Det hele kjørte bare rundt. Da ringte min leder meg og sa: «Manu, du ser ikke slik ut.» Det var litt som hun klemte meg, og da dro jeg og så røyket jeg bare i et stort svart hull. Alt skjedde bare rundt meg. Og det var veldig fint.

Prioriter forskjellig

Heldigvis returnerte Manu Sareen. Men hva har han virkelig lært? Fordi han ikke engang har gitt seg et mindre stressende arbeidsliv gjennom årene …

– Jeg har lært at det er en stor forskjell i stress og å være opptatt. Jeg prioriterer annerledes. I stedet for å tenke «knull, det er mange oppgaver», tar jeg en oppgave om gangen. Og så har jeg innsett at det ikke er fornuftig å være så perfekt med ting. Jeg har også lært noe annet og viktig. Av Lone Dybkjær.

Manu er på Nørrebrogade sammen med Lone Dybkjær. Hun ser på ham og sier, «Manu, den dårlige samvittigheten, du kan ikke bruke den til en ski.»

– Hun sa at det var helt riktig, og det slått meg rett i magen, sier Manu Sareen til My Woman Secrets.

LES OGSÅ: «Det føltes så riktig å si ja til Simon.» Les om Ibi Støvings bryllupstanker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *