Jimmy Colding fra Zididada: Jeg fikk angst

Zididadas nestleder Jimmy Colding hadde stor suksess med sitt band i 2006, men etter en periode med full banging trakk frykt ham en dag som en hammer. Han gikk helt ned og var overbevist om at det var prisen for alle de årene med for mange stoffer og sprut

Jimmy Colding fra Zididada: Jeg fikk angst

I 2006 Jimmy Colding og hans band Zididada full fart og stormet rundt fra en jobb til en annen. På den tiden fant bandet i Hong Kong, Jimmy Colding var topp stresset og kunne ikke sove . om natten Han var rett og slett angst

-. Når jeg kommer hjem, og tror jeg trenger å slappe av, kan jeg ikke i det hele tatt. Jeg kan fortsatt ikke sove og tror jeg blir vanvittig. Seriøst. Jeg var overbevist om at farvel, farvel Jimmy! Er det fordi jeg har tatt for mange stoffer for å drikke for mye? Ja, jeg har sikkert satt for mye, nå kommer prisen. Farvel livet slik du kjenner det!, Sier Jimmy Colding.

Tog kontaktet psykolog
Jimmy Colding besluttet å søke hjelp.

– Jeg kontaktet da en psykolog som sa: «Vet du hva, Jimmy. Hvis du var gal, ville du ikke vite det. ‘ Aaah! Allerede der. Stor lettelse! Han ba meg fortelle meg om mitt hverdag og spurte da jeg var ledig. «Jooh, ooh …» Jeg gjorde det ikke! Vel, det hadde jeg en av grunnene, sa han, sier Jimmy Colding.

Han bestemte seg for at han måtte ta en pause fra alt. Etter alltid å ha vært koordinator for Zididada, må han nå spørre sin bandkollega Danny Linde til å ta kontroll

-. Hvordan frykter du

– Ikke så det panikklidelse, mange opplever. jeg hadde ikke noe problem med å gå ut for å handle eller gå på scenen. frykt kom om natten, det var mørkt, om natten. Som jeg ellers elsket i det siste. der jeg satt og skrev alle andre sov, sa han

-. Men jeg lærte like stille omfavne frykten -.. selv om det høres rart jeg fikk gjennom det ved å begynne å lese bøker da jeg gikk til sengs jeg begynte bare fra den ene enden av de historiske bøker om egypterne, romerne, vikingene – jeg tømte alt det var det mest konstruktive verktøyet jeg hadde og så fikk jeg bedre -. lært å slappe av, sier Jimmy Colding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *