Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

Sannsynligvis husker Iben Kadziola som prins Joachims unge kjæreste – på den tiden var hun bare Detlefs etternavn og var en modell for fotografering. Mange år har gått, og i dag er hun lykkelig fornøyd med mannen Thomas – men hun er også alvorlig syk med kreft

Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

Husk nok Iben Kadziola fra den tiden hun ble kalt Detlefs til etternavn, og var kjæresten til prins Joachim i nesten fem år. Det er nesten 20 år siden nå, og heller ikke under eller etter måtte hun gå i detalj om seg selv.

Siden da har Iben Kadziola vært ute av offentligheten. Men i dag er livet en annen ting for den nå 47-årige visuelle kunstlæreren. I et intervju denne ukens My Woman Secrets, forteller hun nå hvordan hun er i dag. Hun er glad for livet med mannen Thomas Kadziola og deres barn. Men hun er også alvorlig syk.

Hvordan går det?

– Ohyah … som du har når du har funnet kjærligheten i livet ditt og er overordentlig glad og samtidig lider av alvorlig sykdom. Det svinger bare følelsesmessig fra en ekstrem til en annen, sier Iben Kadziola.

For ung til å mislykkes noe

For litt over tre år siden endret livet retning for Iben Kadziola.

– I løpet av noen år hadde jeg vært hos legen min fire til fem ganger: «Jeg forstår ikke at jeg er trøtt at håret mitt bare røyker at huden min er skrape og jeg har smerte i ryggen min. «Min mor hadde kreft, og jeg trodde det var symptomer som så ut som. Spesielt det tretthet. Jeg ble tapt på en svært ekstrem måte. Siste gang jeg dro hjem fra legen, dro jeg hjem og satte seg. Jeg fikk bare vite: «Du er for ung for noe galt. «Men det var noe rennende feil. Jeg har alltid vært veldig aktiv og begynte å kjøre litt. Men jeg kunne ikke forstå at jeg følte meg plaget hver gang jeg rørte ved. Så dro jeg til en fantastisk kiropraktor. Tredje gang sa hun: «Jeg, dette er ikke mitt bord. Kan jeg skrive til legen din? «.

Krever å bli undersøkt

Ibsens nye utøver sendte henne til studier, og det viste seg at hun sakte vokste tarmkreft, som plutselig var blitt gal. Det hadde spredt seg til magen og inn i ryggen. Legene opererte. Men hvor Iben Kadziola hadde forestilt seg at hun «bare» gikk gjennom en profylaktisk kjemo, viste virkeligheten seg for å være en annen. I dag kjemper hun fortsatt. Det er metastaser i lungene og en i bassenget. Kreften er holdt i ærefrykt med kjemoterapi og stråler og smerten av sterk medisin. Iben Kadziola har en viktig melding:

– Hvis du merker noe, gå til en lege. Hvis ikke tatt på alvor, bytt lege. Jeg burde ha sagt, «jeg trenger å bli undersøkt. «Jeg ble fortalt at jeg bare måtte gå tilbake til ryggsmerten min. Og doktoren var også trøtt på ettermiddagen, sa han … Der borde jeg ha vært meg selv trofast. Jeg kunne merke kroppen min at noe var galt. Jeg beklager så mye at jeg ikke hadde fått mer selvtillit til å insistere. Det har fylt mye med meg og gjør det fortsatt: Hvorfor lyttet jeg ikke til meg selv og kroppen min? Jeg kunne vært blitt reddet for mye. Verst av alt, for å miste livet, sier Iben Kadziola til My Woman Secrets.

Galleri: Iben var prinsens kjæreste

Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk 1/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

1992. Til Queen Margrethe og Prins Henriks sølvfest i Fredensborg slott. Jeg fulgte med sin herre, grev Christian Ahlefeldt-Laurvig.

2/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

1993. Den tidligere svigersønnen Iben Detlefs og Nina Klinker til premiere på filmen «An Missing Offer» i Imperial Bio. De to lærte å kjenne hverandre på en fest på Amalienborg.

3/11 Sveip i områdene rundt innholdet eller bruk pilene for å fortsette. Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk 4/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

1991. Prins Joachim og Iben Detlefs ledsages av en fest på Kronprins Frederik og Holger Foss.

5/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

Ca.. 1989

6/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

Ca.. 1990. Iben Detlefs følges for en ballettprestasjon med Benedikte Juul.

7/11 Sveip i områdene rundt innholdet eller bruk pilene for å fortsette. Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk 8/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

1992. Iben Detlefs deltar i det kongelige parets sølvfrokost på Fredensborg slott.

9/11 Iben var prinsens kjæreste: I dag er hun glad, men alvorlig syk

1992. For det kongelige parets sølvfrokost på Fredensborg slott.

10/11

Relaterte artikler

Özlem Cekic møter senderne av hate emails: Vi ser veldig like ut

Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft: Vi hadde en affære

Diana er umulig drøm: Hun ville bare bli elsket

Kia Liv Fischer: En størrelse 56 kan da være like vakker som en størrelse 36

Siste artikler

  • 21 stjernes MEGET kreative barns navn
  • 15 vakre utsagn øreringer
  • 6 bærekraftig merkevarer du trenger å vite
  • Churros med limesukker og brombærcoulis

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *