Helle Fagralid: Jeg har skrevet en veldig dagbok

I løpet av det siste året har Helle Fagralid blitt forelsket, gift og har tre barn i pakken i tillegg til den ene sønnen hun har

Helle Fagralid: Jeg har skrevet en veldig dagbok

I løpet av det siste året er Helle Fagralid forelsket, gift og hadde tre barn med pakken i tillegg til en sønn, hun har.

Men da 36-åringen Helle Fagralid har jobbet mye med seg selv, har det turbulente årene ikke vært det store problemet.

– Det er ekstremt enkelt å lage. Og det tar tid å finne ut hva man egentlig er for en. Det krever å snu øynene innover og søke egne verdier – uansett hva andre synes. Jeg tror jeg har en ganske god følelse av hva jeg vil og kan. Gradvis. Men det har tatt tid. Det har ikke vært så bevisst søk, hvor jeg har deltatt på kurs og så videre, men jeg har alltid søkt inspirasjon i andre mennesker – spesielt mennesker med en sterk kjerne, forklarer Helle Fagralid i et stort intervju med Femina

.

For skuespillerinnen har Trine Dyrholm tatt mange år å våge å spille de store rollene. Les hvorfor her

Psykolog og dagbok hjalp

Skuespilleren, som bare er aktiv på kriminalitet, forklarer at verktøyet inkluderer har vært en dagbok, og at det har handlet mye om å våge å stå av seg selv -. både for hva du er og ikke

– Det er ikke noe som nettopp har kommet naturlig for meg, jeg har åpenbart hatt å jobbe med det. Blant annet har jeg skrevet en veldig stor dagbok – det er også en måte å bli smart på deg selv. Og så gikk jeg til en psykolog. Ikke å jobbe med et bestemt emne, men mer så bredt. For å avslutte fred med meg selv, sier Helle Fagralid.

Hun bor i Hellerup Ole Bornedal og deres fire barn blant dem, og i de neste månedene gjeldende i Madame Bovary på Det Kongelige Teater.

Instruktør Susanne Bier mener at mødre kan være forferdelige. Les hvorfor her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *