Helle Fagralid: Fikk en mann og fire ekstra barn om et år

Da hun ble forelsket i Ole Bornedal, fulgte noen barn pakken

I ett år fant hun kjærlighet, giftet seg og kjøpte et nytt hus i Hellerup. Helle Fagralid å ha sin sønn Louis 6 år gammel, og Ole Bornedal som er far til fire barn på 3, 12, 15 og 21, sistnevnte er flyttet hjemmefra, har raskt komme sammen og er nå en rekonstituert familie. chalet for spørsmål om hvordan det plutselig å ha flere barn i huset, ligner Helle Fagralid følgende i et stort intervju med Femina: hotel – Vel, er Ole en stor far og har blitt brukt til å gjøre alt selv , så jeg trenger ikke å fylle i et vakuum. Jeg ser mer selv som et supplement til sine barn, akkurat som han er for min sønn. Oles barn er ikke mine barn, men jeg elsker dem og vil være der, så mye jeg kan.
Selv om du er gift, la mannen din ha sex med andre. Finn ut hvorfor en forfatter mener det.
Jeg må være Helle dem ‘

Helle Fagralid er ganske avslappet når det kommer til å være noe for Ole Bornedals barn.
– Jeg vil ikke være mor til dem, jeg blir Helle. Men selvfølgelig fyller du inn noen funksjoner som vi skal definere. Det handler om å kjenne hverandres grenser. Og her er det rett om at Ole er så klart en far for dem, forklarer hun.
Det har vært veldig sterk for familien det siste året, men det gjør vondt Helle Fagralid når folk antyder at det er rett og slett gått for sterkt.
– Noen tror det har vært veldig sterkt her, men jeg tror ikke vi har presset noe. Vi har så noen spesifikke ideer om hvor fort ting skal gå – sorg periode, må du lære ordentlig kjent og så videre. Det gjør vondt meg fordi når noen insinuerer at det er noe galt i måten vi har handlet, men jeg velger å tro at det sier mer om dem enn om oss, sier skuespilleren.
Hella Joof trodde hun skulle alltid være alene. Les her hvordan hun møtte den store kjærligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *