Ditte Giese: Jeg har slått mange med ord

Ditte Giese fikk feminisme med amming, men første gang debateren og journalisten møtte sin egen indre feminist på alvor, var på Ekstra Bladet

Ditte Giese: Jeg har slått mange med ord

– Jeg hadde bevisst valgt å søke journalisten internship det mest macho sted der det ville være vanskelig for meg. Det var snakk over hodet mitt, jeg ble satt til enkle oppgaver fordi jeg var en kvinne, og jeg så at på vakt sto og så på brystene mine og sa: «Det vi er sprengning i dag!» Det var virkelig ren sexisme.
Det viste seg sin sinne. Så hun skriver om kjønnsdiskriminering. Selv om hun har fått sin sinne til å føle seg:

– Da jeg hadde skrevet min første personlige klump, fikk jeg min første grisepost. Der sto det: «Du bare lære å svelge din feministisk hore.» Jeg har det faktisk reddet! Det ble et vendepunkt: «Ok, kan jeg holde fast ved dette? For ellers stopper vi nå nå. «

Ditte Giese ble oppmerksom på. Og har lært den harde måten at du kan slå ord. – Ja, det kan du. Er du gal, har jeg slått mange med ord. Jeg blir til og med slått med ord hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *