Carl-Mar: Det er normalt å ha fantasier om andre

«Du kan ha fantasier om andre, selv om du elsker kjæresten din,» mener Carl-Mar Møller. Vanligvis skjer det en gang i året.

Carl-Mar: Det er normalt å ha fantasier om andre

Man kan lett få fantasier om andre, selv om man elsker kjæresten
Spesielt menn har like apehanner trenger å spre sine arvelige gener til så mange kvinner som mulig. Men etter man har blitt sivilisert, er det nå bare i fantasien at man har muligheten til å leve ut utroskap.

OM CARL-mars MOLLER

Carl-Mar: Det er normalt å ha fantasier om andre

Carl-Mar Møller er utdannet lærer, samt par og psyko. Han er deusden leder av sexolog og terapeut skolen.
Carl-Mar er også forfatter av flere bøker, og hver uke han skriver spaltist her på Oestrogen.dk
Se mer om Carl-Mar på sin nettside, Carl -Mar.dk

Noen tror at de ikke lenger elsker sin kone når de kan bli tiltrukket av, og forelske seg i andre kvinner. Det er vanlig å forelske seg i en gang i året for ca tre uker i en annen kvinne.
jeg har selv gjort det, jeg så kvinnen for meg når jeg elsket min elskede, og det fikk kvinnen til å sakte forsvinner igjen. Du kan også onanere mens du ser på kvinnen for ham.
Ikke fortell!
Ikke fortell din kone om forelskelse, men fortell det til en annen mann som forstår . Har du fortelle det til din kone, vil hun trolig bli skremt og få en følelse av mindreverd. Selv kvinner som har en stor bevissthet og kunnskap om menn, vil føle ubehag hvis du forteller det. Og hva skal hun bruke denne ubehag for? Den kjærligheten du føler for den andre kvinnen, kan du konvertere ved å gi din kone blomster, kjærlighet, og kast deg over henne med stor lyst.
Kvinner er også forelsket i andre menn, selv om de elsker sine menn, men i min erfaring, som ikke skjer så ofte, fordi de ikke har samme instinkt som kjører med dem. Kvinnen fokuserer mer på en mann og lukk alle andre tanker og følelser ut. Spesielt når de har små barn.
Tillat deg selv å elske
Folk som er redd for separasjon og frykt å miste, ikke tillater seg selv å føle noe annet enn vennskap til andre . Hver gang de møter noen som de kan varme på, unngår de den personen. Det forstyrrer for mye og forårsaker bekymring, og de som de har nok i forkant av sitt liv.
Er du åpen og sterk, vil du tillate deg selv å elske mange andre mennesker både ditt eget og det motsatte kjønn. Men du vil bare elske en. Noen mennesker trenger en ekstra forelsket ved siden av sin ektefelle, at de kan få det til å fungere i et forhold.
Jeg har vært utro
Jeg har ingen Oppskrift på hva som er lykke for den enkelte. Jeg tror du kan gjøre det hvis du ikke kan la det så lenge det er gjort i hemmelighet, og for å beskytte seg mot smitte og sykdommer, og fremfor alt ikke forsømme sin kone. Folk som har blitt sviktet, ville være veldig redd for utroskap fordi utroskap aktiverer alle de gamle følelsene av svikt. . Derfor er det svært viktig at det ikke blir oppdaget
Jeg har vært utro da jeg var ung, men etter fylte 40 år, jeg ønsker ikke mer – med mindre jeg forsømmer seksuelt eller følelsesmessig. Da jeg var veldig ung, søkte jeg i utgangspunktet ikke en seksuell opplevelse, men en mental bekreftelse av mine personlige egenskaper fra min elskerinne. Da jeg fant ut hva det var jeg var ute på kjærlighet før jeg krevde det av min elskede, og hun kunne enkelt betale det. Hun trodde ikke jeg trengte det.
Carl-Mar Møller
sexolog og terapeut skolen
www.Carl-Mar.dk

Carl-Mar: Det er normalt å ha fantasier om andre Få sexologisk rådgivning over telefon
20-30 minutters sexologisk rådgivning over telefon med sexolog Hanne Kaas, bl.a. er kjent fra magasinet Q.
Pris 350 kr.
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *