Astrid Krag etter Vild med dans: Jeg har blitt kjent med meg alle

Politikk er et yrke hvor det ikke er mye rom for sensualitet og femininitet. Men med sin deltakelse i «Dans med dans» i høst, oppdaget den tidligere minister nye kroppslige aspekter av seg selv

Bevegelsesvinnende ben kombinert med hverdagen i toppnivå, hvor kvinnelig stråling er absolutt ingen stemning, var tøffe odds for Astrid Krag da hun deltok i høstens utgave av Wild Dance. Men med dansepartneren Thomas Evers Poulsen, ved siden av, var den sosialdemokratiske skattebetaleren bokstavelig talt dansende for en transformasjon (og en tredje plass). Sensualitet og erotikk plukket meg plutselig når hun skjente om hette med sine sexy antrekk hver uke.

Mie Moltke fra Wild With Dance hadde et usunt forhold til kroppen sin i mange år

Og Astrid Krag kan godt merke at det har vært en endring. Hun forteller My Woman Secrets denne uken.

– Faktisk kan jeg se fysisk, jeg skal komme ned og veie det jeg veide før jeg ble første gang mor. Det har vært min drøm i mange år, fordi jeg vet at det ikke er sunt å dra rundt ekstra kilo. Og da fikk jeg virkelig dansglede i hjertet, og det gir en stor fortjeneste over alle andre ting. Arbeider så vel som privat, hvor jeg noen ganger kan miste energi.

Kom i kontakt med kroppen hennes

Den tidligere helseministeren er pinlig etter at kiloene har blitt danset bort gjennom ukene i «Wild with Dance». Over syv kilo er det blitt. Det har vært mindre av Astrid, men danseviljen har ført til ny og større kroppsbevissthet.

– Jeg har vært i en profesjonell verden der det ikke er noe poeng å være sensuell og følelsesmessig. Så jeg har gått fra å være 100 prosent oppe i hodet mitt for å også ha kontakt med og føle kroppen min. Dette gjør meg klar over hva det egentlig betyr å bruke kroppen min, være i den og ta hele meg selv alvorlig, det er veldig kult, sier Astrid Krag.

Få fem tips for å få større tillit til kroppen

Hun hadde også tenkt å bruke den nye sensualiteten i hennes liv.

– Jeg har lært at jeg kan tillate meg selv å føle, selv i kroppen, hvordan jeg føler meg så jeg skal ta vare på meg selv og lytte til mine egne signaler. Og så tror jeg det vil fylle mer for meg, for å bruke kroppen – og å huske det er en del av personen jeg og måten jeg uttrykker meg selv på.

Men hun passer mer med sitt profesjonelle liv.

– Nå jobber jeg i en bransje hvor det egentlig handler om ikke å stoppe for mye. Spesielt som en ung kvinne, kan du raskt få et kallenavn som la cemekalender – det har skjedd med folk før meg. Og selvfølgelig betyr det at jeg i mitt profesjonelle liv pakker den delen utrolig langt unna, så det er en utfordring å finne det igjen i personvern. Og faktisk er det synd og skam, for det er også en viktig del av livet. Jeg vil gjerne anta at mens du jobber i et felt som er både veldig maskulin og hvor det ikke er noen fordel å være en ung sexy kvinne, trenger den ikke å bli kuttet helt bort fra livet av den grunn, sier Astrid Krag til My Woman Secrets.

Hvilken kroppstype er du? Ta testen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *