3 kvinner om deres favoritt smykker

Elsker du også smykker? Den virkelige, glitrende, legender eller de som finnes i en liten, funky sidegatebutikk. Smykker bidrar til å understreke vår stil – her viser tre kvinner deres favoritt smykker og forteller hvorfor de betyr noe spesielt

3 kvinner om deres favoritt smykker 3 kvinner om deres favoritt smykker 3 kvinner om deres favoritt smykker

Rikke Hørlykke, 36 år. Har spilte håndballen på topplinjen i mange år, og blant annet, vant gull i Athen i 2004 med landslaget. I dag jobber hun som leder av et reklamebyrå.

Har du en favoritt juvel?
– Nei, egentlig ikke, men mine tatoveringer på armene mine er som en slags favoritt juvel for meg . De betyr langt mer for meg enn noen av mine smykker vil alltid komme fordi det er så mange følelser i dem. Den første tatoveringen jeg hadde gjort etter å ha vunnet det olympiske gullet i Athen i 2004. Jeg ville bare ha det og kjørte halvparten av Athen rundt dagen etter at spillet skulle gjøre det. Dessverre var alle steder lukket, så jeg måtte vente til vi kom tilbake til København. Men den andre tatoveringen er enda viktigere for meg, fordi det er mine to barns navn og fødselsdato. Jeg visste allerede at jeg ønsket tatoveringen før jeg hadde født nummer to. I mitt rolige sinn hadde jeg bestemt at hvis vi var heldige nok til å ha to sunne og sunne barn, ville jeg ha tatovert navnene deres. Fordi jeg også visste at vi ikke skulle ha mer. Begge tatoveringer er gjort, slik at jeg kan lese dem, for de er laget for meg selv og for meg selv.

3 kvinner om deres favoritt smykker 3 kvinner om deres favoritt smykker

Anne Silke Hjorth, 45 år gammel. Holder av Provoke-butikken i Hadsund.

Har du et favoritt smykke? – Jeg liker virkelig Dorte Holmqvists smykker fordi designen er så enkel og likevel rå. De er laget av 18 karat gull med diamanter, og selv om jeg går med dem hele tiden, blir jeg aldri lei av dem. Jeg er spesielt glad i armbåndet mitt, som jeg synes er så utrolig vakkert og elegant. Men jeg har også fingerringer og halskjeder fra henne i gull, hvitt gull og sølv. Jeg er også veldig fornøyd med min finger av Rabinovich – padder sa skape lykke og suksess

3 kvinner om deres favoritt smykker . 3 kvinner om deres favoritt smykker

Minna Speer Schneider Larsen, 40 år gammel. MA. i engelsk og antropologi og leder av det eksklusive barneklærfirmaet Poppy Rose, som startet i 2008.

Har du en favoritt juvel? – Jeg er veldig glad i et par øredobber, som jeg har fått fra mannen min. De er fra Marianne Dulong og laget i naturlige perler med gulldråper og sølvedheng. Jeg elsker øredobber, men var så uheldig å miste en i snøen. Etterpå gikk vi en tur og ledet og dro i snøen, men vi fant det aldri. Dessverre. På den annen side var jeg så heldig at Jens-Jakob ga meg en ny ørering til bursdagen min neste år. Så en trist historie endte med å være en søt, fin historie som jeg alltid vil huske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *